Energetische coaching
 
klaproosjes.png

Agenda

Lesdagen: De informatie over de Lesdagen is ondergebracht in een apart item: Lesdagen op deze site.


2024

Oefenles op zaterdag 31-8 van 10:00 tot 13:00 uur.
Tijdens de oefenles ga je bezig met diverse oefeningen die jouw intuïtieve en spirituele groei stimuleren. Je doet een appèl op gebieden waar je in het dagelijkse leven wellicht niet zo bewust gebruik van maakt. Het is een interessante ontdekkingsreis. Je kunt deze ervaringen fijn inzetten voor jouw eigen groei. Je kunt deze oefenles zien als een fijne ervaring die op zich staat of als een eventuele opstap naar het traject van 8 Lesdagen, die ik ook aanbied.
Als je het fijn vindt om jezelf op dit gebied te ontwikkelen kun je je aanmelden voor de Lesdagen die starten op 7-9-2024 De investering voor de oefenles bedraagt €50,00*

Bij voldoende belangstelling kan op zaterdag 7-9 een nieuwe groep starten met een programma van 8 Lesdagen.
Tijdens de Lesdagen volg je met een vaste groep cursisten een zeer gevarieerd lesprogramma waardoor het contact met jezelf op diverse niveaus groeit Je leert begrijpen hoe je beter kunt vertrouwen op jouw intuïtie. We gaan bezig met energie in de breedste zin van het woord.
Als je ook mee wilt doen met dit Lesprogramma om jouw persoonlijke, intuïtieve en spirituele groei een boost te geven dan kun je je nog aanmelden.
Kijk voor meer informatie bovenaan deze pagina én bij het item Lesdagen op deze website.
Oefenlesdag (om even te 'proefdraaien') op zaterdag 31-8 van 10:00 tot 13:00 uur.

Ontmoeting met de spirituele wereld: zaterdag en zondag 14 en 15-9-2024
Je gaat tijdens deze workshop van alles leren over de spirituele wereld, hiermee bedoel ik de dimensie waar je naartoe gaat als je dit aardse leven verlaat, en je gaat door middel van verschillende oefeningen contact maken met de spirituele wereld.
 Er is veel informatie beschikbaar.

Het volgen van deze workshop heeft een groot effect op jouw intuïtie in het algemeen.
 Vanwege de opbouw van de lesstof is het belangrijk voor cursisten om deze workshop als geheel te volgen. 


Voor meer informatie over deze workshop kun je kijken bij het item "uitgelicht" dat boven het workshop- en cursusaanbod staat.
*Er worden voor deze workshop gasten uitgenodigd. Lijkt het jou leuk om bij deze les (zondagmiddag) aanwezig te zijn als gast, dan kun je je daarvoor aanmelden.


Op 22-10-2024 is er, ter gelegenheid van het 10e jaar van Veerkracht!, een bijzondere workshop op een prachtige locatie waarin jouw Talenten centraal staan.
Locatie: Logement Doosje te Warfstermolen.
Van: 10:00 tot 16:00 uur. Inclusief een heerlijke lunch.

Vanwege de feestelijkheden is dit een aanbieding.
De investering bedraagt nu €55,00

Wat kun je verwachten: In een klein gezelschap (max 15 personen) ga je bezig met het uitzoeken van een aantal van jouw talenten waar jij wat meer aandacht aan wilt besteden.
Middels verschillende oefeningen kun je de diepte ingaan om steeds beter in contact te komen met jouw kwaliteiten en jouw bedoeling.
Deze lesdag is bedoeld voor iedereen die graag beter zicht wil krijgen op zichzelf en ook op de uitdagingen die er zijn omdat het soms zo lastig is om werkelijk in jouw kracht te gaan staan.
Lijkt je dit leuk en ben je nieuwsgierig geworden naar de reis die jij op deze dag kunt gaan maken?
Meld je aan vóór 26-8-2024.

Bij overschrijding van het maximale aantal deelnemers zal er een loting plaatsvinden, zodat iedereen gelijke kansen heeft.

Een reis naar jezelf in november, gebaseerd op de lessen van een cursus in wonderen:
Ontwikkel jouw intuitie en verstevig het contact met jezelf. Op vrijdag 1, 8, 22 en 29 november, van 10:00 tot 13:00 uur.
November is een prachtige maand om je in jezelf te verdiepen.
We laten ons elke les inspireren door een les uit de cursus in wonderen.

Tijdens deze workshop ga je op onderzoek naar jezelf. Wie ben jij en waar liggen voor jou de uitdagingen en wat is nou juist jouw kracht?
Wat leert de cursus ons?
Hoe krijg je jezelf en jouw verlangen nou beter in beeld? Het gaat om balans vanuit innerlijk weten. Daar wordt tijdens deze lessen een beroep op gedaan.

Tijdens deze workshop ga op verschillende manieren, onderzoeken waar die balans voor jou ligt en hoe je toegang krijgt tot het innerlijk weten.
Hoe kun je trouw blijven aan jezelf? Waar liggen jouw grenzen. Wat heb jij nodig? Iedereen kent het 'onderbuik gevoel'. Wat klopt hiervan en hoe kun je hier goed mee in contact komen?

Deze lessen worden geïnspireerd door de energie van een cursus in wonderen.
Het wordt een interessante reis waarop je vanuit verschillende invalshoeken de focus richt op jezelf.
Doe je ook mee? Je doet oefeningen voor jezelf, in tweetallen en als groep. Max 12 deelnemers
Het volgen van deze workshop draagt bij aan jouw intuïtieve en persoonlijke ontwikkeling en versterkt het contact met jezelf.

De investering bedraagt €50,00* per les.

*Deze investering is voor consumenten en is inclusief btw. Voor zakelijke deelnemers is dit bedrag excl btw.

Het workshopaanbod wordt voortdurend uitgebreid en soms gewijzigd.
Voor alle workshops geldt dat ze doorgaan bij voldoende deelnemers.