Energetische coaching

Veerkracht! Energetische coaching

Echt in contact komen met jezelf
 

Home

Veerkracht! is een praktijk in energetische coaching die in 2015 door Elly Bakhuis is opgericht.
De werkzaamheden in de praktijk zijn er op gericht om mensen werkelijk met zichzelf in contact te laten komen.
Door het coachingstraject vindt er een bewustwording plaats van de eigen positie, van gedrag dat dient en wat minder dienend is. Hierdoor krijgt iemand meer inzicht in het contact met zichzelf en wat hierin voor hem/haar belangrijk is.

Iemand die werkelijk met zichzelf in contact staat kan vertrouwen op de enorme veerkracht in zichzelf. Die veerkracht zorgt ervoor dat de uitdagingen die het leven biedt op een evenwichtige en effectieve manier aangegaan kunnen worden.

In praktijk Veerkracht! wordt het spirituele niveau (de ongeziene energie van ons ware zelf) geïntegreerd in de praktijk van alledag.

U kunt bij Veerkracht! terecht voor coaching, zowel privé als zakelijk, bedrijfscoaching, Het Talentenspel, cursussen/workshops, spirituele contacten en coaching van dieren.
U kunt hier meer informatie over vinden op deze website.

 

Een wens voor iedereen!

Tekst NM.jpeg

 

Wat is er zoal te doen?

Wat is er zoal te doen? Veerkracht! is altijd in beweging.

Lesdagen: Sinds 2019 is er de mogelijkheid om Lesdagen te volgen in een vaste groep. Het zijn 8 lessen op jaarbasis, in de eerste 4 en de laatste 4 maanden van het jaar.
Je leert wat er mogelijk is met energie en hoe je dit kunt inzetten in jouw dagelijkse leven. Ook krijg je veel achtergrondinformatie.
Meedoen aan deze Lesdagen geeft jouw persoonlijke, intuïtieve en spirituele groei een enorme boost. De ervaringen werken door in het dagelijkse leven.

De eerstvolgende datum voor het starten van een nieuwe groep is op zondag 17-9-2023.
Je kunt je doorlopend aanmelden voor deze Lessen. Zodra er weer een groep gevormd kan worden dan gaan we weer van start. Kijk voor meer informatie bij Lesdagen op deze site. Wil je in dit jaar beter in contact komen met jouw zelf? Je bent van harte welkom bij de eerste Les op 17-9-2023!
(Kijk voor meer info bij het item Lesdagen op deze site)

Het Talentenspel
Ik heb in april 2022 de opleiding tot Talentencoach van Willem Glaudemans afgerond.
Het Talentenspel geeft je de kans om jezelf en jouw talenten ten diepste te gaan begrijpen. Het is een bijzondere ervaring die veel inzichten in jouw eigen opbouw en handelen geeft.
Doordat het spel gebruik maakt van Archetypen krijg je toegang tot het collectieve onderbewustzijn.
Het is heel bijzonder om te ervaren wat daar de toegevoegde waarde van is.
(Voor meer informatie kun je kijken bij Het Talentenspel op deze website.)

 

_ADH0108.jpg