Energetische coaching
 

Cliënten aan het woord over de coaching

Onderstaande berichten zijn letterlijk overgenomen.
Noot: de adviezen, waar over gesproken wordt, komen vanuit de energie van de cliënt. Het komt uit de wijsheid die in ieder mens zit. Het is het advies van de cliënt aan zichzelf.
Daarom is het ook zo treffend: het is op dat moment belangrijk om te horen.
Ik mag dit vertalen en dat doe ik met groot genoegen want het is altijd bijzonder om dit werk te mogen doen.

Lieke:
Hoe meer we onszelf in alle eerlijkheid durven aan te kijken, hoe meer we kunnen gaan leven vanuit liefde en waarheid. Door sessies met Elly voel en zie ik steeds meer mijn verlangens en mijn potentie. Zij geeft heel helder aan wat vanuit mijn belang gezien, gelaten en gedaan mag worden.
Het is een weg van vrijheid en goed zorgen voor jezelf. Ik voel zoveel dankbaarheid voor de steun die ik met en via Elly krijg de afgelopen drie jaar.. Ik voel mij als een bloem die steeds meer groeit en bloeit.. op manieren die ik zelf niet voor mogelijk had gehouden.. Ik kan met zoveel meer veerkracht mijn pad bewandelen! Dankjewel Elly... En voor de lezers: ik gun een ieder de prachtige cadeaus die Elly schenkt om te kunnen leven vanuit wie we werkelijk zijn.

Anonymous:
Elly, Thank you for your amazing coaching and insights. I have learnt a lot through you. I really appreciate the time and effort you've put in to help expand the people's consciousness. You do amazing job at that and I am very grateful for your presence. Hope you accept this little token of appreciation from my side.

A:
Veerkracht....Elly is een klasse vrouw die altijd precies de vinger op de zere plek weet te leggen. Ze kan mij lezen zoals ik mijzelf zou moeten kunnen lezen. Mijn leven verrijkt met haar goede adviezen. De slagroom op de taart.
Belangrijk is dat je er echt voor open staat. Kop in het zand steken werkt niet.
Elly is een echte aanrader!

Michiel:
Praktijk Veerkracht biedt op maat gemaakt en uniek advies voor de uitdagingen die zich op dat moment in mijn leven aandienen. Op ieder vlak -reizen, werk, (liefdes)relaties, gezondheid, familie, hobby's en emoties- kijkt Elly mee om te zien waar winst te halen valt, welke dingen je kunt laten, anders kunt of moet doen, en hoe je weer verder kunt. Met behulp van Elly's adviezen heb ik meerdere malen in het diepe durven springen, ben ik er vele malen rijker uitgekomen en heb daarmee grote stappen gezet naar een leven waarin ik mijn eigen koers bepaal.

Dat is geen kleinigheid; een leven waarin je je kunt richten op je eigen verlangens zonder daarbij te worden verstoord door anderen, oud zeer kunt omzetten in een kwaliteit, leeft vanuit de overtuiging van jezelf en de oprechtheid van je eigen verlangens en kunt opkrabbelen als het allemaal even niet lukt (veerkracht) is een prachtige sensatie.
Ik ben Elly dan ook dankbaar voor alle hulp die ik in de afgelopen jaren heb mogen ontvangen, en ik kan haar expertise van harte aanbevelen voor iedereen die het zichzelf gunt meer uit het leven te halen.

Lucie:
Elly ken ik al een hele tijd.
Zij kwam in mijn leven nadat ik kanker had gehad en daarvoor was behandeld.
Niet dat ik daarmee zat maar er speelden na die heftige periode wel een paar zaken waar ik graag een antwoord op zou willen hebben. Elly zocht toen een proefpersoon voor haar opleiding en mocht oefenen met mij als zijnde “lesmateriaal.” An passant werden veel vragen beantwoord maar er kwamen ook nieuwe voor terug, zodat Elly ook na haar opleiding mijn coach bleef. En dat heeft mij tot vele inzichten gebracht.
In de sessies gaan we op onderzoek wie ik ook alweer ben en wat ik nu werkelijk, op zielsniveau, wil in dit leven, leer ik dat verleden een droom is en toekomst een fantasie en ik het moet hebben van wat er nu is.
De frictie tussen ziel en ego, ook zo’n heikel punt, waarbij oordeel en veroordelen op de schop wordt genomen. En zo kan ik nog wel even doorgaan.
Bij sessies van Elly wordt je een spiegel voorgehouden. Soms schrik je van wat je ziet, wil je niet zien dat de waarden die jij aan het leven hecht, geen kernwaarden zijn, maar soms aannames, gewoontes, die niks met datgene te maken hebben wat jij nu werkelijk zou willen in dit leven. In de eerste helft van je leven leer veel aan en in de tweede helft mag je veel weer afleren, heb ik het idee.
Maar met de eye-openeners van Elly kun je je richting weer helder voor de bril krijgen. Ik wel in elk geval. En als ik weer terug kijk langs het pad van mijn leven wat ik al heb afgelopen, zie ik de sprongen die ik tijdens de sessies heb gemaakt. En de rest van het pad wordt een mooi avontuur dat ik vol vertrouwen af durf te lopen.

 

Cliënten aan het woord over de Lesdagen

Onderstaande berichten zijn letterlijk overgenomen.

Petra:
In een rustige, veilige setting ontdekken wat ik allemaal kan met energie en daarover verbaasd en enthousiast zijn.
Alles wat er op zo'n dag voorbij komt draagt ook zeker bij aan mijn persoonlijke ontwikkeling en groei.

Lucie:
Tja, mijn ervaringen voor wat betreft de lesdagen. Nou, de eerste sessies waren zeer vermoeiend te noemen, ha, ha!
Zeker als je nog niet eerder intensief bezig geweest bent met energie die nodig is om bijvoorbeeld contact te maken met de spirituele wereld. Vooral in het begin ben je daar uiteraard nog niet zo behendig in. Het vergt namelijk veel van je energie, ook al krijg je er ook veel energie voor terug.
Maar hoe bijzonder is het, je eerste contact met die spirituele wereld! Je eigen perspectief verandert daardoor, je bewustwording wordt verruimd, je krijgt inzichten over hoe jij zelf doet, oordeelt veroordeelt, kijkt, ageert en reageert. En vooral….. liefde en licht ervaren, als een eeuwige, voortdurende stroom waaruit we kunnen putten. En ook, door te “werken” voor anderen, dus voor hen een contact te maken met een bijvoorbeeld overleden geliefde, kun je als tussenpersoon heel waardevol zijn, door een boodschap van de overledene door te geven. Ik heb heel wat tranen roerende sessies mee gemaakt onderhand.
En natuurlijk is contact maken met de spirituele wereld maar één onderdeel van de lessen.
Ik kan wel zeggen dat ik ben gegroeid, ook in het onderlinge contact met de andere cursisten.
En vooral: het is contact maken met jezelf, je eigen energie, je eigen licht, je eigen waarheid!