Energetische coaching
 

Cliënten aan het woord over de coaching

Onderstaande berichten zijn letterlijk overgenomen.
Noot: de adviezen, waar over gesproken wordt, komen vanuit de energie van de cliënt. Het komt uit de wijsheid die in ieder mens zit. Het is het advies van de cliënt aan zichzelf.
Daarom is het ook zo treffend: het is op dat moment belangrijk om te horen.
Ik mag dit vertalen en dat doe ik met groot genoegen want het is altijd bijzonder om dit werk te mogen doen.

Lieke:
Hoe meer we onszelf in alle eerlijkheid durven aan te kijken, hoe meer we kunnen gaan leven vanuit liefde en waarheid. Door sessies met Elly voel en zie ik steeds meer mijn verlangens en mijn potentie. Zij geeft heel helder aan wat vanuit mijn belang gezien, gelaten en gedaan mag worden.
Het is een weg van vrijheid en goed zorgen voor jezelf. Ik voel zoveel dankbaarheid voor de steun die ik met en via Elly krijg de afgelopen drie jaar.. Ik voel mij als een bloem die steeds meer groeit en bloeit.. op manieren die ik zelf niet voor mogelijk had gehouden.. Ik kan met zoveel meer veerkracht mijn pad bewandelen! Dankjewel Elly... En voor de lezers: ik gun een ieder de prachtige cadeaus die Elly schenkt om te kunnen leven vanuit wie we werkelijk zijn.

Anonymous:
Elly, Thank you for your amazing coaching and insights. I have learnt a lot through you. I really appreciate the time and effort you've put in to help expand the people's consciousness. You do amazing job at that and I am very grateful for your presence. Hope you accept this little token of appreciation from my side.

A:
Veerkracht....Elly is een klasse vrouw die altijd precies de vinger op de zere plek weet te leggen. Ze kan mij lezen zoals ik mijzelf zou moeten kunnen lezen. Mijn leven verrijkt met haar goede adviezen. De slagroom op de taart.
Belangrijk is dat je er echt voor open staat. Kop in het zand steken werkt niet.
Elly is een echte aanrader!

Michiel:
Praktijk Veerkracht biedt op maat gemaakt en uniek advies voor de uitdagingen die zich op dat moment in mijn leven aandienen. Op ieder vlak -reizen, werk, (liefdes)relaties, gezondheid, familie, hobby's en emoties- kijkt Elly mee om te zien waar winst te halen valt, welke dingen je kunt laten, anders kunt of moet doen, en hoe je weer verder kunt. Met behulp van Elly's adviezen heb ik meerdere malen in het diepe durven springen, ben ik er vele malen rijker uitgekomen en heb daarmee grote stappen gezet naar een leven waarin ik mijn eigen koers bepaal.

Dat is geen kleinigheid; een leven waarin je je kunt richten op je eigen verlangens zonder daarbij te worden verstoord door anderen, oud zeer kunt omzetten in een kwaliteit, leeft vanuit de overtuiging van jezelf en de oprechtheid van je eigen verlangens en kunt opkrabbelen als het allemaal even niet lukt (veerkracht) is een prachtige sensatie.
Ik ben Elly dan ook dankbaar voor alle hulp die ik in de afgelopen jaren heb mogen ontvangen, en ik kan haar expertise van harte aanbevelen voor iedereen die het zichzelf gunt meer uit het leven te halen.

 

Cliënten aan het woord over de Lesdagen

Onderstaand bericht is letterlijk overgenomen.

Petra:
In een rustige, veilige setting ontdekken wat ik allemaal kan met energie en daarover verbaasd en enthousiast zijn.
Alles wat er op zo'n dag voorbij komt draagt ook zeker bij aan mijn persoonlijke ontwikkeling en groei.