Energetische coaching
 
Schermafbeelding 2017-12-18 om 11.42.51.png

Algemeen

De afspraken voor Energetische Coaching, een spiritueel contact en voor het maken van schema's en overzichten kunnen dagelijks plaatsvinden. 

Veerkracht! biedt naast persoonlijke begeleiding ook de mogelijkheid om in groepsverband workshops en cursussen te volgen.

Als u Veerkracht! op facebook volgt blijft u op de hoogte van het actuele aanbod. www.facebook.com/veerkrachtindepraktijk . U maakt dan bovendien kans op een waardebon voor een gratis cursus, spiritueel contact of coachingsessie.

Elke workshop staat op zich, is uniek en is op elk niveau -van beginnend tot gevorderd- te volgen tenzij anders staat aangegeven.

De lesdagen beginnen om 10:00 uur en eindigen om 16:00 uur, tenzij anders wordt vermeld.

Opgeven kan middels het contactformulier op deze site, via mail: coachingspraktijk-veerkracht@kpnmail.nl of stuur een berichtje naar 06-51111259.

In de loop van het jaar zullen workshops toegevoegd worden.

Het overzicht van de workshops en cursussen vindt u hieronder:

 
Schermafbeelding 2018-11-15 om 17.22.01.png

Cursus: Lesdagen

Lesdagen

Als je in een vast groepsverband een zeer gevarieerd lesprogramma van 8 lessen per jaar wilt volgen waarin zowel je persoonlijke, intuïtieve als spirituele groei wordt gestimuleerd dan zijn de Lesdagen wellicht iets voor jou.

Tijdens de Lesdagen volgt een vaste groep cursisten een zeer gevarieerd lesprogramma dat alle aspecten van het werken met energie bevat. We gaan bezig met energie in de breedste zin van het woord. Je gaat hierdoor steeds beter begrijpen hoe je kunt vertrouwen op jouw intuïtie.
Doordat we met dezelfde groep werken zal het niveau van ieder individu en de groep stijgen.
We gaan intuitief, psychic en mediamiek werken, dus met energie van onszelf, van elkaar en van de spirituele wereld.
Het betreft een zeer gevarieerd lesprogramma, met veel achtergrondinformatie, dat je in een veilige omgeving kunt volgen.
Ieder op zijn eigen manier en eigen niveau.


Op 17 september 2023 kan de 4e groep starten.

Wil je ook graag werken aan je persoonlijke, intuitieve en spirituele groei?
Je kunt je doorlopend aanmelden voor de Lesdagen. Zodra er weer een nieuwe groep gevormd kan worden gaan we weer van start.
Voel je vrij om je hiervoor aan te melden. Ervaring is niet noodzakelijk.
Voor de Lesdagen geldt een minimum aantal cursisten.

Alle cursisten die de Lesdagen volgen kunnen gebruik maken van 10% korting op de cursus: Ontmoeting met de spirituele wereld.

 
Schermafbeelding 2018-08-16 om 12.02.52.png

Uitgelicht: Workshop Ontmoeting met de spirituele wereld

Ontmoeting met de spirituele wereld (Terugblik op de workshop)

Wat is de spirituele wereld? Waar is die? Wie zijn daar en hoe werkt het daar?
Op welke manier wordt informatie verkregen over de spirituele wereld en hoe kun je er zelf contact mee maken? 

Waarom zou je er contact mee willen maken? Een reden zou o.a. kunnen zijn dat het jouw interesse heeft of dat je door het maken van contacten healing wilt geven.

Als je je ontwikkelt in het contact maken met deze wereld werk je ook aan jouw eigen ontwikkeling. Het verhoogt jouw vermogen om te voelen, brengt inzichten en het geeft je een andere kijk op het leven van alledag.
Je kunt dit echt zien als een aanvulling op jouw persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling.

De workshop bevat een gevarieerd programma waarin theorie en praktijk elkaar afwisselden. We werken in een fijne sfeer waarin iedereen op zijn eigen niveau bezig kan met de lesstof.

Voor zondagmiddag konden zich gasten aanmelden die graag wilden dat er een spiritueel contact voor hen gemaakt werd. De cursist mocht ook zelf iemand uitnodigen. Het was een hele waardevolle ervaring.

Als je vragen hebt kun je altijd vrijblijvend contact opnemen. Dat kan telefonisch maar dat kan ook via het contactformullier op deze site.

 
Schermafbeelding 2018-07-09 om 23.00.52.png

Workshop- en Cursusaanbod

 • Lesdagen: De informatie over de Lesdagen is ondergebracht in een apart item: Lesdagen op deze site.


  2023

 • Zondag 10-9-2023 Workshop: Intuïtieve ontwikkeling. Thema: Wat wil ik nou zelf?
  Tijdens deze workshop ga je op onderzoek naar jezelf. Wie ben jij en waar liggen voor jou de uitdagingen en wat is nou juist jouw kracht? Hoe krijg je jezelf en jouw verlangen nou beter in beeld? Het gaat om balans en tijdens deze workshop ga je onderzoeken waar die balans voor jou ligt.
  Hoe kun je trouw blijven aan jezelf? Waar liggen jouw grenzen. Wat heb jij nodig?
  Het wordt een interessante reis. Doe je ook mee?
  Het volgen van deze workshop draagt bij aan jouw intuïtieve en persoonlijke ontwikkeling en versterkt het contact met jezelf.

 • Op 17-9-2023 kan een nieuwe groep van start met een programma van 8 Lesdagen.
  Tijdens de Lesdagen volg je met een vaste groep cursisten een zeer gevarieerd lesprogramma waardoor het contact met jezelf op diverse niveaus groeit Je leert begrijpen hoe je beter kunt vertrouwen op jouw inuïtie. We gaan bezig met energie in de breedste zin van het woord.
  Als je ook mee wilt doen met dit Lesprogramma om jouw persoonlijke, intuïtieve en spirituele groei een boost te geven dan kun je je nog aanmelden.
  Kijk voor meer informatie bovenaan deze pagina én bij het item Lesdagen op deze website.
  -Voor mensen die graag willen weten of de Lesdagen iets voor ze zijn is er een korte proefLesdag op zaterdag 15-4-2023 van 10:00 uur tot 12:30 uur. Ook is er altijd de mogelijk om gewoon de eerste Lesdag te volgen en daarna te beslissen of je door wilt gaan.

 • Ontmoeting met de spirituele wereld: zaterdag en zondag 7 en 8-10-2023
  Je gaat tijdens deze workshop van alles leren over de spirituele wereld en je gaat door middel van verschillende oefeningen contact maken met de spirituele wereld.
 Er is veel informatie beschikbaar.
  
Het volgen van deze workshop heeft een groot effect op jouw intuïtie in het algemeen.
 Vanwege de opbouw van de lesstof is het belangrijk voor cursisten om deze workshop als geheel te volgen. 


  Voor meer informatie over deze workshop kun je kijken bij het item "uitgelicht" dat boven het workshop- en cursusaanbod staat.
  *Er worden voor deze workshop gasten uitgenodigd. Lijkt het jou leuk om bij deze les (waarschijnlijk op zondagmiddag) aanwezig te zijn als gast, dan kun je je daarvoor aanmelden.

 • Zaterdag 4-11-2023 Workshop: Intuïtieve ontwikkeling. Thema: Hoe organiseer ik mijzelf?
  Tijdens deze workshop ga je op onderzoek naar jezelf. Wie ben jij en waar liggen voor jou de uitdagingen en wat is nou juist jouw kracht? Elke eigenschap heeft een positieve en een negatieve kant.
  Het gaat om balans en tijdens deze workshop ga je onderzoeken waar die balans voor jou ligt. Hoe kun je trouw blijven aan jezelf? Waar liggen jouw grenzen. Wat heb jij nodig?
  Het wordt een interessante reis. Doe je ook mee?
  Het volgen van deze workshop draagt bij aan jouw intuïtieve en persoonlijke ontwikkeling en versterkt het contact met jezelf.

 • Workshop Pendelen: zaterdag 18-11-2023
  Als je wilt leren hoe je met een pendel kun werken en waarvoor je die kunt inzetten is dit echt een workshop voor jou.
 De pendel werd vroeger als instrument ingezet maar is tegenwoordig wat in de vergetelheid geraakt. Tijdens deze workshop zul je middels diverse oefeningen leren hoe je vragen kunt stellen en welke vragen je kunt stellen. Je leert op welke manieren je aan antwoorden kunt komen. Je gaat ervaren hoe je kunt weten of de antwoorden zuiver zijn.

  Kortom: je leert hoe je de pendel als betrouwbaar instrument kunt inzetten in jouw leven.

 • Het workshopaanbod wordt voortdurend uitgebreid en soms gewijzigd.
 

Het volgen van de deining op: Schiermonnikoog, Vlieland of Texel..?

Als je de deining volgt zul je zien dat het soms een iets andere kant op gaat dan je oorspronkelijk in gedachten had. Dat is het verrassende, dat is de kracht en dat is ook de uitdaging.

Zo gaat het ook met de weekendworkshop: Het volgen van de deining op....

Ik heb vanwege de situatie rondom corona de eerder georganiseerde workshops op Schiermonnikoog en Vlieland moeten annuleren.

Wat in het vat zit verzuurt gelukkig niet.
Ik blijf de deining volgen en ik ga onderzoeken wanneer er een mogelijkheid is om opnieuw Het volgen van de deining, te organiseren.
Het deint immers maar door en wie weet welke verrassingen de deining nog voor ons in petto heeft.
Ondertussen behoort Texel ook tot de mogelijkheden dus wie weet wat de toekomst gaat brengen.

Ik dank de mensen die zich hebben aangemeld voor hun vertrouwen en ik hoop dat we op termijn met elkaar zullen gaan onderzoeken wat de deining ons te bieden heeft. 🍀✨

Voor wie Veerkracht! voor het laatste nieuws wil volgen op facebook: veerkrachtindepraktijk