Energetische coaching
 
Schermafbeelding 2017-12-18 om 11.42.51.png

Agenda

De afspraken voor Energetische Coaching, een spiritueel contact en voor het maken van schema's en overzichten kunnen dagelijks plaatsvinden. 

Veerkracht! biedt naast persoonlijke begeleiding ook de mogelijkheid om in groepsverband workshops en cursussen te volgen.

Als u Veerkracht! op facebook volgt blijft u op de hoogte van het actuele aanbod. www.facebook.com/veerkrachtindepraktijk . U maakt dan bovendien kans op een waardebon voor een gratis cursus, spiritueel contact of coachingsessie.

Elke workshop staat op zich en is uniek en is op elk niveau -van beginnend tot gevorderd- te volgen tenzij anders staat aangegeven.

De lesdagen beginnen om 10:00 uur en eindigen om 16:00 uur, tenzij anders wordt vermeld.

Opgeven kan middels het contactformulier op deze site, via mail: coachingspraktijk-veerkracht@kpnmail.nl of stuur een berichtje naar 06-51111259.

In de loop van het jaar zullen workshops toegevoegd worden.

Het overzicht van de workshops en cursussen vindt u hieronder:

 

 
Schermafbeelding 2018-11-15 om 17.22.01.png

Cursus

Lesdagen

Als je in een vast groepsverband een zeer gevarieerd lesprogramma van 8 lessen per jaar wilt volgen waarin zowel je persoonlijke, intuïtieve als spirituele groei wordt gestimuleerd dan zijn de Lesdagen wellicht iets voor jou.

Tijdens de Lesdagen volgt een vaste groep cursisten een zeer gevarieerd lesprogramma dat alle aspecten van het werken met energie bevat. We gaan bezig met energie in de breedste zin van het woord.
Doordat we met dezelfde groep werken zal het niveau van de groep stijgen.
We gaan intuitief, psychic en mediamiek werken, dus met energie van onszelf, van elkaar en van de spirituele wereld.
Het betreft een zeer gevarieerd lesprogramma dat je in een veilige omgeving kunt volgen. Ieder op zijn eigen manier en eigen niveau.

Bij voldoende belangstelling start in september 2020 een nieuwe groep. Kijk voor meer informatie bij het item Lesdagen op deze site

Voel je vrij om je hiervoor aan te melden. Ervaring is niet noodzakelijk.
Voor de Lesdagen geldt een minimum aantal cursisten.

Alle cursisten die de lesdagen volgen kunnen gebruik maken van 20% korting op de cursus: Ontmoeting met de spirituele wereld.

 

 
Schermafbeelding 2018-08-16 om 12.02.52.png

Uitgelicht: Cursus: ontmoeting met de spirituele wereld

Cursus: Ontmoeting met de spirituele wereld

Op 29 en 30-9-2018 was deze cursus te volgen. Tijdens deze cursus kregen de cursisten veel informatie over de spirituele wereld.

Wat is de spirituele wereld? Waar is die? Wie zijn daar en hoe werkt het daar?
Op welke manier wordt informatie verkregen over de spirituele wereld en hoe kun je er zelf contact mee maken? 

Waarom zou je er contact mee willen maken? Een reden zou o.a. kunnen zijn dat het jouw interesse heeft of dat je door het maken van contacten healing wilt geven.

Als je je ontwikkelt in het contact maken met deze wereld werk je ook aan jouw eigen ontwikkeling. Het brengt inzichten en het geeft je een andere kijk op het leven van alledag.
Je kunt dit echt zien als een aanvulling op jouw persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling.

Het was een gevarieerd programma waarin theorie en praktijk elkaar afwisselden. We werkten in een fijne sfeer waarin iedereen op zijn eigen niveau bezig kon met de lesstof.

Voor zondagmiddag konden zich gasten aanmelden die graag wilden dat er een spiritueel contact voor hen gemaakt werd. De cursist mocht ook zelf iemand uitnodigen. Het was een hele waardevolle ervaring.

Op 16 en 17-1-2021 wordt er weer een workshop: Ontmoeting met de spirituele wereld, gegeven. Meer informatie hierover zal volgen.
Als je geïnteresseerd bent in de spirituele wereld of in het contact maken hiermee kun je je ook aanmelden voor de Lesdagen (zie Lesdagen) want tijdens deze lessen gaan we ons daar ook regelmatig mee bezighouden.

Als je vragen hebt kun je altijd vrijblijvend contact opnemen. Dat kan telefonisch maar dat kan ook via het contactformullier op deze site.

 

 
Schermafbeelding 2018-07-09 om 23.00.52.png

Workshop- en Cursusaanbod

 

 • Lesdagen: De informatie over de Lesdagen is ondergebracht in een apart item: Lesdagen op deze site.

 • 2 gratis workshops ivm het 5-jarig bestaan van Veerkracht! (zie hieronder)
 • Aura’s zien, voelen en begrijpen: zondag 18-10-2020 Gratis deelname
  Een aura, wat is dat eigenlijk? Hoe kun je het zien? Wat kun je ermee? Welke informatie bevat het?
  Het is belangrijk dat jouw aura goed op orde is maar hoe doe je dat dan?
  Je gaat op deze dag van alles leren over onze aura. We gaan kijken en we gaan voelen. Het is een belangrijke, en voor de meeste mensen onzichtbare, laag die ons zo veel bescherming geeft. Aanmelden is noodzakelijk en kan t/m 30-9-2020.
 • Online workshop Aura's zien, voelen en begrijpen op donderdag 22-10-2020 van 13:30 - 15:00 Gratis deelname, de workshop wordt in het Engels gegeven.
  Voor alle clienten die in het buitenland verblijven is dit een mooie gelegenheid om mee te doen. Daarnaast is natuurlijk iedereen welkom om online 'aan te schuiven'! Aanmelden is noodzakelijk. Na aanmelding ontvang je een link. Deze workshop wordt gegeven via Zoom.

 • Workshop Pendelen: zondag 01-11-2020
  Als je wilt leren hoe je met een pendel kun werken en waarvoor je die kunt inzetten is dit echt een workshop voor jou.
  Je gaat middels diverse oefeningen leren hoe je vragen kunt stellen en welke vragen je kunt stellen. Op welke manieren je aan antwoorden kunt komen. Je gaat leren hoe je kunt weten of de antwoorden zuiver zijn.
  Kortom: je leert hoe je de pendel als betrouwbaar instrument kunt inzetten in jouw leven.

 • Online workshop 18-11-2020. Thema: Hoe verstevig ik het contact met mijzelf? (Is verplaatst van 29-9-2020)
  Doe ook mee met deze online workshop waarin het gaat over jou. Hoe werkt iets voor jou? Waar heb jij rekening mee te houden? Wat wil jij eigenlijk? Soms is het zo lastig om trouw te blijven aan jezelf. Tijdens deze online workshop sta je stil bij jezelf en bij wat jouw prioriteiten zijn en hoe je ze (beter) kunt stellen voor jezelf.

  Na aanmelding ontvang je een link voor Zoom zodat je mee kunt doen met deze online workshop. Tijd: 13:30-15:00 uur

 • Workshop persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling met als thema: Voice Dialogue: zaterdag 21-11-2020
  Tijdens deze workshop gaan we kijken hoe je energie kunt voelen en hoe je dit goed kunt begrijpen. Welke energie kun je voelen en wat kun je ermee?
  Je gaat op deze dag kijken naar de diverse "stemmen" in jezelf. Je hebt wellicht wel eens gehoord over alle "ikken" en hoe belangrijk het is om ze te (her)kennen.
  Ze horen er allemaal bij maar soms roept een bepaalde deelpersoonlijkheid heel wat harder dan de ander. We gaan er naar kijken hoe dat bij jou is en op welke manier je, voor het beste resultaat, alle stemmen in jouw koor op de juiste toon kunt laten zingen.
  Voor deze workshop geldt een aanbieding: als je je met twee personen aanmeldt betaal je samen: €112,50.

  Deze workshop is voor iedereen die zichzelf op persoonlijk en spiritueel niveau (verder) wil ontwikkelen.
  Het volgen van deze workshop draagt bij aan jouw intuïtieve en persoonlijke ontwikkeling en in het contact met jezelf.

  2021

 • Ontmoeting met de spirituele wereld: zaterdag en zondag 16 en 17-1-2021
  Je gaat tijdens deze cursus van alles leren over de spirituele wereld en je gaat door middel van verschillende oefeningen contact maken met de spirituele wereld.
  Kijk voor meer informatie over deze cursus naar het item "uitgelicht" dat boven het cursusaanbod staat.
  Het volgen van deze cursus heeft een groot effect op jouw intuïtie in het algemeen.
  Vanwege de opbouw van de cursus is het belangrijk voor cursisten om deze cursus als geheel te volgen

  Voor deze cursus worden gasten uitgenodigd. Lijkt het jou leuk om bij deze les (waarschijnlijk op zondagmiddag) aanwezig te zijn als gast, dan kun je je daarvoor aanmelden.

 • Workshop persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling: Hoe organiseer ik mijzelf? Zondag 7-2-2021
  Tijdens deze workshop ga je op onderzoek naar jezelf. Wie ben jij en waar liggen voor jou de uitdagingen en wat is nou juist jouw kracht? Elke eigenschap heeft een positieve en een negatieve kant.
  Het gaat om balans en tijdens deze workshop ga je onderzoeken waar die balans voor jou ligt. Hoe kun je trouw blijven aan jezelf? Waar liggen jouw grenzen. Wat heb jij nodig?
  Het wordt een interessante reis. Doe je ook mee?

 • Workshop weekend: Het volgen van de deining... op Vlieland.  Vrijdag, zaterdag en zondag 12,13 en 14-3-2021.
  Deze workshop is in voorbereiding.
  Het volgen van de deining.... wat betekent dat?
  Het wordt een weekend waarin je stil staat bij jezelf en waarbij je je kunt laten inspireren en versterken door de sfeer en de invloed van Vlieland. In deze workshop worden ook yoga oefeningen opgenomen.
  Als je belangstelling hebt dan kun je dat alvast laten weten. De definitieve aanmelding komt later.

  Het is de bedoeling dat: Het volgen van de deining.... in verschillende varianten, met verschillende thema's, in verschillende prijsklasses en op verschillende locaties aangeboden gaat worden.
  Deze workshop op Vlieland wordt de eerste van waarschijnlijk een hele reeks.. Hoe volg je de deining? Wat is in jouw belang hierin? De deining is heel verschillend en vraagt daardoor steeds iets anders van je. De deining houdt nooit op...

  Houd deze website in de gaten voor meer informatie of volg Veerkracht! op facebook voor het laatste nieuws.

 • Ontmoeting met jouw gidsen: zondag 3-4-2021
  Wie zijn jouw gidsen? Wat doen jouw gidsen? Wat willen jouw gidsen eigenlijk?
  Je gaat op deze dag leren hoe je in contact kunt komen met jouw gidsen en hoe je met ze kunt communiceren.
  In een veilige omgeving gaan we samen rustig aan de slag om meer te weten te komen over onze gidsen.Deze cursus is voor iedereen die een beter contact met zichzelf wil en die graag gebruik wil maken van de krachtige hulp die gidsen kunnen bieden.

 • Healingweekend: zaterdag en zondag 15 en 16-5-2021.
  Tijdens deze dagen ga je ervaren wat de toegevoegde waarde van gidsen bij een healing is. Je leert hoe je contact ma akt met je gidsen en hoe je de hogere healing-energie van de gidsen kunt doorgeven.
  Terwijl je een healing geeft ontvang je zelf ook healing. De healing vindt daar plaats waar de (wellicht onbewuste) behoefte van iemand is op fysiek, mentaal en/of emotioneel niveau.
  Gun jezelf en anderen deze bijzondere ervaring. De cursus is geschikt voor iedereen die het verlangen heeft om een healing te kunnen geven. Ervaring is niet nodig.We hebben voor dit weekend gasten nodig die een healing willen ontvangen. Als je hiervoor interesse hebt meld je dan aan. De exacte tijden voor de gasten zijn nog niet bekend.
  Vanwege de opbouw van de cursus is het voor cursisten belangrijk om het hele weekend te volgen.

 • Het workshopaanbod wordt voortdurend uitgebreid en soms gewijzigd.