Energetische coaching
 
Schermafbeelding 2017-12-18 om 11.42.51.png

Agenda

De afspraken voor Energetische Coaching, een spiritueel contact en voor het maken van schema's en overzichten kunnen dagelijks plaatsvinden. 

Veerkracht! biedt naast persoonlijke begeleiding ook de mogelijkheid om in groepsverband workshops en cursussen te volgen.

Als u Veerkracht! op facebook volgt blijft u op de hoogte van het actuele aanbod. www.facebook.com/veerkrachtindepraktijk . U maakt dan bovendien kans op een waardebon voor een gratis cursus, spiritueel contact of coachingsessie.

Elke workshop staat op zich en is uniek en is op elk niveau -van beginnend tot gevorderd- te volgen tenzij anders staat aangegeven.

De lesdagen beginnen om 10:00 uur en eindigen om 16:00 uur, tenzij anders wordt vermeld.

Opgeven kan middels het contactformulier op deze site, via mail: coachingspraktijk-veerkracht@kpnmail.nl of stuur een berichtje naar 06-51111259.

In de loop van het jaar zullen workshops toegevoegd worden.

Het overzicht van de workshops en cursussen vindt u hieronder:

 

 
Schermafbeelding 2018-11-15 om 17.22.01.png

Cursus

Lesdagen

Als je in een vast groepsverband een zeer gevarieerd lesprogramma van 8 lessen per jaar wilt volgen waarin zowel je persoonlijke, intuïtieve als spirituele groei wordt gestimuleerd dan zijn de Lesdagen wellicht iets voor jou.

Tijdens de Lesdagen volgt een vaste groep cursisten een zeer gevarieerd lesprogramma dat alle aspecten van het werken met energie bevat. We gaan bezig met energie in de breedste zin van het woord.
Doordat we met dezelfde groep werken zal het niveau van de groep stijgen.
We gaan intuitief, psychic en mediamiek werken, dus met energie van onszelf, van elkaar en van de spirituele wereld.
Het betreft een zeer gevarieerd lesprogramma dat je in een veilige omgeving kunt volgen. Ieder op zijn eigen manier en eigen niveau.

Bij voldoende belangstelling start in september 2020 een nieuwe groep. Kijk voor meer informatie bij het item Lesdagen op deze site

Voel je vrij om je hiervoor aan te melden. Ervaring is niet noodzakelijk.
Voor de Lesdagen geldt een minimum aantal cursisten.

Alle cursisten die de lesdagen volgen kunnen gebruik maken van 20% korting op de cursus: Ontmoeting met de spirituele wereld.

 

 
Schermafbeelding 2018-08-16 om 12.02.52.png

Uitgelicht: Cursus: ontmoeting met de spirituele wereld

Cursus: Ontmoeting met de spirituele wereld

Op 29 en 30-9-2018 was deze cursus te volgen. Tijdens deze cursus kregen de cursisten veel informatie over de spirituele wereld.

Wat is de spirituele wereld? Waar is die? Wie zijn daar en hoe werkt het daar?
Op welke manier wordt informatie verkregen over de spirituele wereld en hoe kun je er zelf contact mee maken? 

Waarom zou je er contact mee willen maken? Een reden zou o.a. kunnen zijn dat het jouw interesse heeft of dat je door het maken van contacten healing wilt geven.

Als je je ontwikkelt in het contact maken met deze wereld werk je ook aan jouw eigen ontwikkeling. Het brengt inzichten en het geeft je een andere kijk op het leven van alledag.
Je kunt dit echt zien als een aanvulling op jouw persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling.

Het was een gevarieerd programma waarin theorie en praktijk elkaar afwisselden. We werkten in een fijne sfeer waarin iedereen op zijn eigen niveau bezig kon met de lesstof.

Voor zondagmiddag konden zich gasten aanmelden die graag wilden dat er een spiritueel contact voor hen gemaakt werd. De cursist mocht ook zelf iemand uitnodigen. Het was een hele waardevolle cursus.


Op 12 en 13-9-2020 wordt er weer een workshop: Ontmoeting met de spirituele wereld gegeven. Meer informatie hierover zal volgen.
Als je geinteresseerd bent in de spirituele wereld of in het contact maken hiermee kun je je ook aanmelden voor de Lesdagen (zie curusoverzicht) want tijdens deze lessen gaan we ons daar ook regelmatig mee bezighouden.

Als je vragen hebt kun je altijd vrijblijvend contact opnemen. Dat kan telefonisch maar dat kan ook via het contactformullier op deze site.

 

 
Schermafbeelding 2018-07-09 om 23.00.52.png

Workshop- en Cursusaanbod

 

 

 • Lesdagen: De informatie over de Lesdagen is ondergebracht in een apart item: Lesdagen op deze site.

 • In verband met een langdurend herstel zijn onderstaande workshops verplaatst:

  -Aura’s zien, voelen en begrijpen is verplaatst van 7-3-2020 naar zondag 28-6-2020.
  -Workshop persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling: Thema: Vrijheid voelen in jezelf, is verplaatst van 9-4-2020 naar donderdag 7-5-2020. 
 • Workshop persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling: zondag 19-4-2020. Thema: Voice Dialogue
  Tijdens deze workshop gaan we kijken hoe je energie kunt voelen en hoe je dit goed kunt begrijpen. Welke energie kun je voelen en wat kun je ermee?
  Je gaat op deze dag kijken naar de diverse "stemmen" in jezelf. Je hebt wellicht wel eens gehoord over alle "ikken" en hoe belangrijk het is om ze te (her)kennen.
  Ze horen er allemaal bij maar soms roept een bepaalde deelpersoonlijkheid heel wat harder dan de ander. We gaan er naar kijken hoe dat bij jou is en op welke manier je, voor het beste resultaat, alle stemmen in jouw koor op de juiste toon kunt laten zingen.
  Voor deze workshop geldt een aanbieding: als je je met twee personen aanmeldt betaal je samen: €112,50.

  Deze workshop is voor iedereen die zichzelf op persoonlijk en spiritueel niveau (verder) wil ontwikkelen.
  Het volgen van deze workshop draagt bij aan jouw intuïtieve en persoonlijke ontwikkeling en in het contact met jezelf.

 • Healingweekend: zaterdag en zondag 25 en 26-4-2020
  Tijdens deze dagen ga je ervaren wat de toegevoegde waarde van gidsen bij een healing is. Je leert hoe je contact maakt met je gidsen en hoe je die hogere healing-energie van de gidsen kunt doorgeven.
  Terwijl je een healing geeft ontvang je zelf ook healing. De healing vindt daar plaats waar de (wellicht onbewuste) behoefte van iemand is op fysiek, mentaal en/of emotioneel niveau.
  Gun jezelf en anderen deze bijzondere ervaring. De cursus is geschikt voor iedereen die het verlangen heeft om een healing te kunnen geven. Ervaring is niet nodig.

  We hebben voor dit weekend gasten nodig die een healing willen ontvangen. Als je hiervoor interesse hebt meld je dan aan. De exacte tijden voor de gasten zijn nog niet bekend.

  Vanwege de opbouw van de cursus is het voor cursisten belangrijk om het hele weekend te volgen.

 • Workshop persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling: donderdag 7-5-2020. Thema: Vrijheid voelen in jezelf.
  Soms is het lastig om je vrij te voelen. In de haast van alledag is er altijd wel iets te doen en anders vind je zelf vaak dat er wel iets gedaan moet worden.
  Lijkt het jou fijn om dit patroon te doorbreken maar weet je niet zo goed weten waar te beginnen? Meld je dan aan voor deze workshop en kijk wat er anders kan in jouw leven. Waar jouw kracht zit en waar de valkuilen zijn. We gaan diverse oefeningen doen waardoor het inzicht in jezelf en het contact met jezelf vergroot worden.

  Deze workshop is voor iedereen die zichzelf op persoonlijk en spiritueel niveau (verder) wil ontwikkelen.
  Het volgen van deze workshop draagt bij aan jouw intuïtieve en persoonlijke ontwikkeling en in het contact met jezelf.

 • Workshop persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling: donderdag 14-5-2020 Thema: Hoe begrijp ik het verschil tussen voelen en denken?
  In deze workshop gaan we kijken naar het verschil tussen voelen en denken. Het is soms maar zo'n dunne lijn.
  Toch is het heel belangrijk om goed te weten of je iets doet omdat het werkelijk bij jou past of dat je het doet omdat je denkt dat het bij je past.
  Je gaat op deze dag leren hoe je het onderscheid kunt maken.
  We gaan diverse oefeningen doen waardoor het inzicht in jezelf en het contact met jezelf vergroot worden.

  Deze workshop is voor iedereen die zichzelf op persoonlijk en spiritueel niveau (verder) wil ontwikkelen.
  Het volgen van deze workshop draagt bij aan jouw intuïtieve en persoonlijke ontwikkeling en in het contact met jezelf.

 • Ontmoeting met jouw gidsen: zondag 23-5-2020
  Wie zijn jouw gidsen? Wat doen jouw gidsen? Wat willen jouw gidsen eigenlijk?
  Je gaat op deze dag leren hoe je in contact kunt komen met jouw gidsen en hoe je met ze kunt communiceren.
  In een veilige omgeving gaan we samen rustig aan de slag om meer te weten te komen over onze gidsen.
  Deze cursus is voor iedereen die een beter contact met zichzelf wil en die graag gebruik wil maken van de krachtige hulp die gidsen kunnen bieden.
 • Workshop Pendelen: zaterdag 6-6-2020
  Als je wilt leren hoe je met een pendel kun werken en waarvoor je die kunt inzetten is dit echt een workshop voor jou.
  Je gaat middels diverse oefeningen leren hoe je vragen kunt stellen en welke vragen je kunt stellen. Op welke manieren je aan antwoorden kunt komen. Je gaat leren hoe je kunt weten of de antwoorden zuiver zijn.
  Kortom: je leert hoe je de pendel als betrouwbaar instrument kunt inzetten in jouw leven.

 • Spirituele avond: zaterdag 13-6-2020
  Veerkracht! viert dit jaar haar 5-jarig bestaan. Er zullen een aantal evenementen in dit kader georganiseerd worden. We beginnen met een Spirituele avond. Iedereen is van harte welkom. Neem gerust iemand mee.
  Aanmelden is noodzakelijk. De locatie wordt nog bekend gemaakt. De avond is van 19:30 uur - 22:00 uur. Deelname is gratis.
  Aantal deelnemers is beperkt.

 • Aura’s zien, voelen en begrijpen: zondag 28-6-2020
  Een aura, wat is dat eigenlijk? Hoe kun je het zien? Wat kun je ermee? Welke informatie bevat het?
  Het is belangrijk dat jouw aura goed op orde is maar hoe doe je dat dan?
  Je gaat op deze dag van alles leren over onze aura. We gaan kijken en we gaan voelen. Ook gaan we leren om er meer van te kunnen begrijpen.

 • Ontmoeting met de spirituele wereld: zaterdag en zondag 12 en 13-9-2020
  Je gaat tijdens deze cursus van alles leren over de spirituele wereld en je gaat door middel van verschillende oefeningen contact maken met de spirituele wereld.
  Tijdens dit weekend worden ook gasten uitgenodigd. Kijk voor meer informatie over deze cursus naar het item "uitgelicht" dat boven het cursusaanbod staat.
  Het volgen van deze cursus heeft een groot effect op jouw intuïtie in het algemeen.
  Vanwege de opbouw van de cursus is het belangrijk voor cursisten om deze cursus als geheel te volgen