Energetische coaching
 
Schermafbeelding 2017-12-18 om 11.42.51.png

Algemeen

De afspraken voor Energetische Coaching, een spiritueel contact en voor het maken van schema's en overzichten kunnen dagelijks plaatsvinden. 

Veerkracht! biedt naast persoonlijke begeleiding ook de mogelijkheid om in groepsverband workshops en cursussen te volgen.

Als u Veerkracht! op facebook volgt blijft u op de hoogte van het actuele aanbod. www.facebook.com/veerkrachtindepraktijk . U maakt dan bovendien kans op een waardebon voor een gratis cursus, spiritueel contact of coachingsessie.

Elke workshop staat op zich, is uniek en is op elk niveau -van beginnend tot gevorderd- te volgen tenzij anders staat aangegeven.

De lesdagen beginnen om 10:00 uur en eindigen om 16:00 uur, tenzij anders wordt vermeld.

Opgeven kan middels het contactformulier op deze site, via mail: coachingspraktijk-veerkracht@kpnmail.nl of stuur een berichtje naar 06-51111259.

In de loop van het jaar zullen workshops toegevoegd worden.

Het overzicht van de workshops en cursussen vindt u hieronder:

 
Schermafbeelding 2018-11-15 om 17.22.01.png

Cursus: Lesdagen

Lesdagen

Als je in een vast groepsverband een zeer gevarieerd lesprogramma van 8 lessen per jaar wilt volgen waarin zowel je persoonlijke, intuïtieve als spirituele groei wordt gestimuleerd dan zijn de Lesdagen wellicht iets voor jou.

Tijdens de Lesdagen volgt een vaste groep cursisten een zeer gevarieerd lesprogramma dat alle aspecten van het werken met energie bevat. We gaan bezig met energie in de breedste zin van het woord.
Doordat we met dezelfde groep werken zal het niveau van ieder individu en de groep stijgen.
We gaan intuitief, psychic en mediamiek werken, dus met energie van onszelf, van elkaar en van de spirituele wereld.
Het betreft een zeer gevarieerd lesprogramma, met veel achtergrondinformatie, dat je in een veilige omgeving kunt volgen.
Ieder op zijn eigen manier en eigen niveau.


Op 15 januari 2023 kan de 4e groep starten.

Wil je ook graag werken aan je persoonlijke, intuitieve en spirituele groei?
Je kunt je doorlopend aanmelden voor de Lesdagen. Zodra er weer een nieuwe groep gevormd kan worden gaan we weer van start.
Voel je vrij om je hiervoor aan te melden. Ervaring is niet noodzakelijk.
Voor de Lesdagen geldt een minimum aantal cursisten.

Alle cursisten die de Lesdagen volgen kunnen gebruik maken van 10% korting op de cursus: Ontmoeting met de spirituele wereld.

 
Schermafbeelding 2018-08-16 om 12.02.52.png

Uitgelicht: Workshop Ontmoeting met de spirituele wereld

Ontmoeting met de spirituele wereld

Op 29 en 30-9-2018 en op 4 en 5-9-2021 was deze workshop te volgen. Tijdens deze workshop kregen de cursisten veel informatie over de spirituele wereld.

Wat is de spirituele wereld? Waar is die? Wie zijn daar en hoe werkt het daar?
Op welke manier wordt informatie verkregen over de spirituele wereld en hoe kun je er zelf contact mee maken? 

Waarom zou je er contact mee willen maken? Een reden zou o.a. kunnen zijn dat het jouw interesse heeft of dat je door het maken van contacten healing wilt geven.

Als je je ontwikkelt in het contact maken met deze wereld werk je ook aan jouw eigen ontwikkeling. Het verhoogt jouw vermogen om te voelen, brengt inzichten en het geeft je een andere kijk op het leven van alledag.
Je kunt dit echt zien als een aanvulling op jouw persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling.

Het was een gevarieerd programma waarin theorie en praktijk elkaar afwisselden. We werkten in een fijne sfeer waarin iedereen op zijn eigen niveau bezig kon met de lesstof.

Voor zondagmiddag konden zich gasten aanmelden die graag wilden dat er een spiritueel contact voor hen gemaakt werd. De cursist mocht ook zelf iemand uitnodigen. Het was een hele waardevolle ervaring.

Als je vragen hebt kun je altijd vrijblijvend contact opnemen. Dat kan telefonisch maar dat kan ook via het contactformullier op deze site.

 
Schermafbeelding 2018-07-09 om 23.00.52.png

Workshop- en Cursusaanbod

 • Lesdagen: De informatie over de Lesdagen is ondergebracht in een apart item: Lesdagen op deze site.

  2022
  Voor 2022 staan naast de Lesdagen geen workshops op het programma.

 • 17-12-2022: Voor mensen die graag willen weten of de Lesdagen iets voor ze zijn óf voor mensen die graag het contact met zichzelf willen versterken is er op zaterdagochtend 17-12-2022 van 10:00 - 12:30 uur een oefenLesdag. (bij voldoende deelnemers)
  Je gaat dan op diverse manieren werken met energie.
  De investering bedraagt €30,00.

  2023

 • Op 15-1-23 kan een nieuwe groep van start met een programma van 8 Lesdagen.
  Tijdens de Lesdagen volg je met een vaste groep cursisten een zeer gevarieerd lesprogramma dat alle aspecten van het werken met energie bevat. We gaan bezig met energie in de breedste zin van het woord. Als je ook mee wilt doen met dit Lesprogramma om jouw persoonlijke, intuïtieve en spirituele groei een boost te geven dan kun je je nog aanmelden.
  Kijk voor meer informatie bovenaan deze pagina én bij het item Lesdagen op deze website.
  -Voor mensen die graag willen weten of de Lesdagen iets voor ze zijn óf voor mensen die graag het contact met zichzelf willen versterken is er op zaterdagochtend 17-12-2022 van 10:00 - 12:30 uur een oefenLesdag. (bij voldoende deelnemers)
  Je gaat dan op diverse manieren werken met energie.
  De investering bedraagt €30,00.


 • Healingweekend: zaterdag en zondag 4 en 5-2-2023
  Tijdens deze dagen ga je ervaren wat de toegevoegde waarde van gidsen bij een healing is. Je leert hoe je contact maakt met je gidsen en hoe je de hogere healing-energie van de gidsen kunt doorgeven.
  Terwijl je een healing geeft ontvang je zelf ook healing. De healing vindt dáár plaats waar de (wellicht onbewuste) behoefte van iemand is op fysiek, mentaal en/of emotioneel niveau.
  Gun jezelf en anderen deze bijzondere ervaring.
  De cursus is geschikt voor iedereen die het verlangen heeft om een healing te kunnen geven. Ervaring is niet nodig.
  We hebben voor dit weekend gasten nodig die een healing willen ontvangen. Als je hiervoor interesse hebt meld je dan aan. De exacte tijden voor de gasten zijn nog niet bekend.
  Vanwege de opbouw van de cursus is het voor cursisten belangrijk om het hele weekend te volgen.

 • Het workshopaanbod wordt voortdurend uitgebreid en soms gewijzigd.
 

Het volgen van de deining op: Schiermonnikoog

Als je de deining volgt zul je zien dat het soms een iets andere kant op gaat dan je oorspronkelijk in gedachten had. Dat is het verrassende, dat is de kracht en dat is ook de uitdaging.

Zo gaat het ook met de weekendworkshop: Het volgen van de deining op Schiermonnikoog:

Ik heb moeten besluiten om het weekend in januari niet door te laten gaan.
Heel jammer maar dit voelt voor nu het beste om te doen.
De onzekerheid m.b.t. de situatie rondom het coronavirus speelt een rol.

Wat in het vat zit verzuurt gelukkig niet.
Ik blijf de deining volgen en ik ga onderzoeken of er aan het eind van het jaar wellicht een mogelijkheid is om opnieuw Het volgen van de deining, te organiseren.
Het deint immers maar door en wie weet welke verrassingen de deining nog voor ons in petto heeft.

Nogmaals dank ik de mensen die zich hebben aangemeld voor hun vertrouwen en ik hoop dat we op termijn met elkaar zullen gaan onderzoeken wat de deining ons te bieden heeft. 🍀✨