Energetische coaching
 
Schermafbeelding 2017-12-18 om 11.42.51.png

Algemeen

Een sessie voor Energetische Coaching, het Talentenspel of een spiritueel contact kan dagelijks plaatsvinden. 

Veerkracht! biedt naast persoonlijke begeleiding ook de mogelijkheid om in groepsverband workshops en cursussen te volgen.

Als u Veerkracht! op facebook volgt blijft u op de hoogte van het actuele aanbod. www.facebook.com/veerkrachtindepraktijk .

Elke workshop staat op zich, is uniek en is op elk niveau -van beginnend tot gevorderd- te volgen tenzij anders staat aangegeven.

De lesdagen beginnen om 10:00 uur en eindigen om 16:00 uur, tenzij anders wordt vermeld.

Opgeven kan middels het contactformulier op deze site, via mail: coachingspraktijk-veerkracht@kpnmail.nl of stuur een berichtje naar 06-51111259.

In de loop van het jaar zullen workshops toegevoegd worden.

Het overzicht van de workshops en cursussen vindt u hieronder:

 
Schermafbeelding 2018-11-15 om 17.22.01.png

Cursus: Lesdagen

Lesdagen

Als je in een vast groepsverband een zeer gevarieerd lesprogramma van 8 lessen per jaar wilt volgen waarin zowel je persoonlijke, intuïtieve als spirituele groei wordt gestimuleerd dan zijn de Lesdagen wellicht iets voor jou.

Tijdens de Lesdagen volgt een vaste groep cursisten een zeer gevarieerd lesprogramma dat alle aspecten van het werken met energie bevat. We gaan bezig met energie in de breedste zin van het woord. Je gaat hierdoor steeds beter begrijpen hoe je kunt vertrouwen op jouw intuïtie.
Doordat we met dezelfde groep werken zal het niveau van ieder individu en de groep stijgen.
We gaan intuitief, psychic en mediamiek werken, dus met energie van onszelf, van elkaar en van de spirituele wereld.
Het betreft een zeer gevarieerd lesprogramma, met veel achtergrondinformatie, dat je in een veilige omgeving kunt volgen.
Ieder op zijn eigen manier en eigen niveau.

Belangstellenden voor Les (welke les dan ook maar) kunnen zich, natuurlijk geheel vrijblijvend, melden. Bij voldoende belangstelling kan er op zaterdag 7-9-2024 weer een groep van start gaan. (We kunnen als groep een geschikte lesdag kiezen.)

 
Schermafbeelding 2018-08-16 om 12.02.52.png

Uitgelicht: Workshop Ontmoeting met de spirituele wereld

Ontmoeting met de spirituele wereld (Terugblik op de workshop)

Wat is de spirituele wereld? Waar is die? Wie zijn daar en hoe werkt het daar?
Op welke manier wordt informatie verkregen over de spirituele wereld en hoe kun je er zelf contact mee maken? 

Waarom zou je er contact mee willen maken? Een reden zou o.a. kunnen zijn dat het jouw interesse heeft, dat je iemand mist die naar de andere dimensie is gegaan of dat je door het maken van contacten healing wilt geven.

Als je je ontwikkelt in het contact maken met deze wereld werk je ook aan jouw eigen ontwikkeling. Het verhoogt jouw vermogen om te voelen, brengt inzichten en het geeft je een andere kijk op het leven van alledag.
Je kunt dit echt zien als een aanvulling op jouw persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling.

De workshop bevat een gevarieerd programma waarin theorie en praktijk elkaar afwisselden. We werken in een fijne sfeer waarin iedereen op zijn eigen niveau bezig kan met de lesstof.

Voor zondagmiddag konden zich gasten aanmelden die graag wilden dat er een spiritueel contact voor hen gemaakt werd. De cursist mocht ook zelf iemand uitnodigen. Het was een hele waardevolle ervaring.

Als je vragen hebt kun je altijd vrijblijvend contact opnemen. Dat kan telefonisch maar dat kan ook via het contactformullier op deze site.

 

Het volgen van de deining op: Schiermonnikoog, Vlieland of Texel..?....of toch Terschelling..? ;-)

Als je de deining volgt zul je zien dat het soms een iets andere kant op gaat dan je oorspronkelijk in gedachten had. Dat is het verrassende, dat is de kracht en dat is ook de uitdaging.

Zo gaat het ook met de weekendworkshop: Het volgen van de deining op....

Ik heb vanwege de situatie rondom corona de eerder georganiseerde workshops op Schiermonnikoog en Vlieland moeten annuleren.

Wat in het vat zit verzuurt gelukkig niet.
Ik blijf de deining volgen en ik ga onderzoeken wanneer er een mogelijkheid is om opnieuw Het volgen van de deining, te organiseren.
Het deint immers maar door en wie weet welke verrassingen de deining nog voor ons in petto heeft.
Ondertussen behoort Texel ook tot de mogelijkheden dus wie weet wat de toekomst gaat brengen.

Ik dank de mensen die zich hebben aangemeld voor hun vertrouwen en ik hoop dat we op termijn met elkaar zullen gaan onderzoeken wat de deining ons te bieden heeft. 🍀✨

Voor wie Veerkracht! voor het laatste nieuws wil volgen op facebook: veerkrachtindepraktijk