Energetische coaching
 
Schermafbeelding 2018-11-15 om 17.22.01.png

Gezocht: studenten voor de Lesdagen.

Wie wil zijn intuïtie een boost geven?

Ik ben op zoek naar mensen die in groepsverband een aantal lessen willen volgen om hun intuitieve ontwikkeling een boost te geven.

Het voordeel van les krijgen in een groepsverband is dat je samen optrekt en dezelfde ervaringen en kennis deelt waardoor je met elkaar mee kunt groeien. 

Dat betekent niet dat iedereen op het zelfde niveau zit maar er hoeft minder tijd besteed te worden aan uitleg en er kan meer tijd gaan naar het opdoen van ervaringen.

In januari 2019 is de eerste groep van start gegaan.
Bij voldoende aanmeldingen start in september 2020 de 2e groep.
Kijk voor meer informatie bij de Agenda onder het item Lesdagen.

Is dit wellicht ook iets voor jou? Voel je vrij om contact op te nemen, dan kijken we waar behoefte aan is en wat er mogelijk is.

 

 

Door Lucie, geïnspireerd door Veerkracht!

Schermafbeelding 2018-05-10 om 19.07.22.png

 
Schermafbeelding 2018-11-15 om 17.33.46.png

Een fijne herinnering

Spirituele bijeenkomst op zaterdag 22-12-2018 van 16:00-20:00 uur
Deze bijeenkomst vond plaats in de sfeervolle Zwijnenburcht in Oldekerk.
Vanuit Veerkracht! werd een bijeenkomst georganiseerd waarin alle ruimte was voor verstilling en bezinning.
We lieten de kerstdrukte volledig achter ons.
We richtten ons op de energie die dit jaargetijde met zich meebrengt en op de energie in en om onszelf. We maakten contact met onszelf, met elkaar en met iedereen waar we om geven.
We stonden stil bij de mensen die in ons leven zijn en bij de mensen die we moeten missen.
Het werd een warm samenzijn waarin we verbinding zochten met onszelf en allen die ons lief zijn.

 

Paarden en honden

Onlangs vertelde iemand mij over haar paard. Haar paard was extreem angstig. Er was al van alles geprobeerd om het probleem op te lossen.  Fysieke problemen waren uitgesloten. De angst bleef voortbestaan en dat bepaalde ondertussen wel heel veel.

Na overleg heb ik het paard dezelfde avond een energetische behandeling gegeven en bij komst in de stal merkte de eigenaresse direct duidelijk verschil. Er stond een rustig paard met mooie ronde ogen naar haar te kijken.

Na ongeveer een week hadden we een afspraak om verder naar het paard te kijken. Het paard heeft opnieuw een behandeling gehad waarnaar de rust nog dieper ingedaald leek te zijn. Er waren acties mogelijk zoals achter het paard staan en het dek aanraken wat voorheen ondenkbaar was. Nu ging het paard rustig staan eten. 
Dit paard is er nog niet en het blijft voorlopig nog onder behandeling.

Bovenstaande is natuurlijk een hele mooie ervaring, maar het is tegelijkertijd ook mijn enige.  Ik zou mijzelf ook hier graag verder in willen ontwikkelen dus ik ben op zoek naar mensen die tegen bepaalde problematiek aanlopen met betrekking tot hun paard.
Ik zou graag onderzoeken wat ik met mijn manier van werken hierin kan betekenen.

Een energetische behandeling houdt in dat er contact is met het paard zodat duidelijk wordt wat er speelt en wat de interactie is (positief en negatief) met de omgeving.
De disbalans wordt hersteld. Enerzijds door met de energie te werken en anderzijds door het verwoorden van de huidige en de gewenste situatie richting de eigenaar.

8-5-2018:  een update: momenteel heb ik twee paarden in mijn praktijk. De paarden knappen allebei op door de behandelingen. Ook vragen over de interactie tussen mens en dier worden beantwoord. Dit brengt veel rust en wederzijds begrip in de stal.

26-5-2018: een update: Ik heb een 3e paard onder behandeling. Het is een heel onzeker paard dat moeite heeft om haar plek in te nemen. Ik heb haar regelmatig onder behandeling en de veranderingen zijn merkbaar. Ze wordt rustiger en zoekt toenadering.

21-6-2018: via via kreeg ik te horen over een hond die in het buitenland "voor dood gevonden", was, opgevangen is door een foster en per vliegtuig naar Nederland was gegaan. Op verzoek van de eigenaar heeft deze hond een energetische behandeling gehad en over 4 weken hebben we (de hond en ik, op afstand) weer een afspraak. 

Omdat dit voor mij een leertraject is zijn de behandelingen gratis.
Mijn ervaring is dat de dieren veel baat hebben bij een behandeling en ik zou daar graag meer ervaring in op willen doen. Het is voor een behandeling niet noodzakelijk dat ik de dieren fysiek ontmoet. Ik kan dit op afstand doen.

4-8-2018: een update: momenteel heb ik 7 honden in behandeling. Regelmatig heb ik contact met ze en werk ik met hun energie. De eigenaren merken alle een verandering bij hun hond. Bepaalde problemen zijn natuurlijk langduriger van aard dan andere. Ook als er meerdere honden aanwezig zijn in een gezin heeft dat een ander effect dan wanneer er sprake is van één hond.
Het is dankbaar en bijzonder om te doen.

Ik heb voorlopig genoeg honden en paarden om mee te oefenen.

Als je geïnteresseerd bent in de behandeling van een hond en/of een paard  kun je, natuurlijk geheel vrijblijvend, contact opnemen middels het contactformulier op deze site.

Vanaf 1-12-2018 stopt het oefentraject en is de behandeling en begeleiding van dieren opgenomen in de werkaamheden van Veerkracht!

 

Rouwbegeleiding en massage

Als u specifiek op zoek bent naar rouwbegeleiding dan kunt u kijken op de website van Marjanne Leistra.

Zij begeleidt mensen bij verlies, laatste levensfase en rouw. 

Ook geeft zij massages die u weer dieper in contact met uzelf kunnen brengen.

https://www.mijnhandreiking.nl